Klasični Chanel u nekoj novoj, modernoj priči

| Fashion |

Chanel FW16
Chanel FW16

 Poznat po svojim magičnim setovima - aerodrom, supermarket ili avenija, samo su neki koje se prisjećamo - Chanelova ovogodišnja pozadina za parišku reviju na kojoj je prikazana kolekcija za jesen-zimu 2016 iznenadila je - jednostavnošću.

Na bijeloj pozadini, kreativni direktor Chanela, Karl Lagerfeld odlučio je da će odjeća govoriti sama za sebe. Klasični Chanelovi komadi - tvid i slojevi perlica te poznati C logo, prezentirani su uz dozu modernizma. S više od 90 lookova, Chanel je definitivno pružio puno.

Chanel FW16
Chanel FW16

Od šećerno rozih odijela od tvida pa sve do šešira i čizama u puno različitih modela i tonova, svakako vidimo da je i jahanje bila inspiracija za ovosezonsku kolekciju Chanela. Cvijet kamelije, još jedan zaštitni znak Chanela - korišten je kao veliki digitalni print. 

Prostrane jakne s detaljima donijele su nešto volumena kolekciji, dok baloneri khaki boje imaju suptilne volane i falde. Za one malo više ekstravagantnije prilike u životu Chanel djevojke, kreirane su divne voluminozne haljine i prozračne toalete sa zlatnim detaljima.

Chanel FW16
Chanel FW16