Kim Kardashian ponovno se našla u središtu Photoshop skandala

| Fashion |

Instagram/@kimkardashian

Fanovi optužuju Kim Kardashian da je pretjerala s uređivanjem slika za svoju Skims kampanju.

Ovo nije prvi put da se reality zvijezda optužuje za Photoshopping na Instagramu, nedavno su njezini fanovi primijetila da na jednoj slici Kim ima dodatni nožni prst.

Ovo je još jedan od neuspjeha koji prati liniju odjeće za oblikovanje tijela. Naime, na jednoj od slika iz kampanje obožavatelji su primijetili da manekenki, koja stoji iza Kim , fali pola noge te da Kardashian ima čudno prezakrivljenu liniju bokova.

Nakon polemike oko izvornog imena  linije odjeće, Kim je ime brenda iz Kimono promijenila u Skims uz fotografiju različitih modela koji nose asortiman. U opis slike napisala je da su joj njezini fanovi i sljedbenici velika inspiracija te da uvijek sluša njihove povratne informacije i mišljenja i da im je zahvalna što su svoje ideje za novi naziv odjevne linije podijelili s njom.

Jedan od Instagram računa komentirao je ispod slike za kampanju kako se čini se da manekenki koja stoji iza Kim nedostaje barem pola bedra s desne strane, koje ide iza Kimine podlaktice, a zatim nestaje.

Ostali obožavatelji u komentarima zapitali su se je li Kim Photoshopirana u kampanju te je li uopće bila prisutna na snimanju.

Je li Kim, zaista, Photoshopirala manekenkinu nogu ili svoje bokove?

Kim se do sada još nije oglasila na špekulacije, ali ovo nije prvi put da se našla u središtu Photoshop skandala .