Kim Kardashian je zasjala u vintage Balmain couture haljini

| Fashion |

Kim Kardashian je zasjala u Balmain couture haljini
Kim Kardashian proživljava pariške noći na najbolji mogući način: Uz vino, večere i prijateljice, ali i Balmain couture haljinu!

Vjerujemo da ste i vi bili zaluđeni couture mini haljinom modne kuće Balmain iz kolekcije za jesen/zimu 2012. inspiriranu Faberge jajima jer je pravo umjetničko djelo sastavljeno od milijuna sitnih aplikacija koje zajedno izgledaju vrlo bogato i otmjeno. Izgleda da je našu fascinaciju haljinom djelila i Kim Kardashian jer je upravo nju odjenula za svoju djevojačku večer u Parizu.

Kardashian je haljinu kombinirala uz svijetloružičaste cipele u špic od brušene kože brenda Zanotti, a moramo nadodati i da ju je mudro nosila bez ikakvog asesoara. Uz blage valove i malo dramatičniji make up izgledala je senzacionalno, a kako saznajemo haljina košta oko 20 tisuća američkih dolara - no vjerujemo da je dobila barem mali popust s obzirom na to da je sad već jako dobra prijateljica s dizajnerom kuće Balmain, Olivierom Rousteingom.

Kim je prvo s djevojkama bila na večeri, a zatim su šetale po Parizu po noći i slikale se uz pariške turističke atrakcije. Poznata američka starleta već nekoliko dana provodi u jednom od najljepših gradova na svijetu i svaki dan obilazi dućane i izlazi sa svojim sestrama i najboljim prijateljima te slavi zadnje dane "slobode" pred sudbonosno da. Moramo priznati da nas sada još više zanima njena vjenčanica!

Kim Kardashian je zasjala u Balmain couture haljini
Balmain couture FW 2012.