Kim Kardashian i Kanye West zasjali u novoj kampanji za Balmain

| Fashion |

Kim Kardashian i Kanye West zasjali u novoj kampanji za Balmain
Balmain menswear SS 2015.

S obzirom na to da smo kampanju Balmaina za proljeće/ljeto 2015. već vidjeli, iznenađenje koje nam je kreativni direktor Olivier Rousteing pripremio nismo mogli ni očekivati. Naime, kao zaštitna lica svoje kampanje za mušku liniju Balmaina postavio je ni više ni manje nego par o kojem se priča najviše na svijetu - Kanye Westa i Kim Kardashian!

Olivier Rousteing je bliski prijatelj poznatog para, a između ostaloga, radio je i haljine za Kimine proslave prije i poslije vjenčanja, čime ova odluka nije čudna - posebice nadodamo li na sve činjenicu da si međusobno itekako mogu koristiti. Kampanju za mušku liniju Balmaina fotografirao je Mario Sorrenti, a sada vam donosimo preview kojega su i Kim i Olivier danas objavili na svojim Instagram profilima, a njeni najveći fanovi uspjeli su nabaviti i još neke fotografije iako zasad u lošijoj kvaliteti; Za službeni ostatak ćemo morati pričekati ožujak, kada kampanja izlazi u cijelosti, prvo putem poznatih modnih časopisa

Povodom izdavanja teasera kampanje Rousteing je izjavio kako je želio ovjekovječiti ljubav u kampanji za mušku liniju, a za to su mu se idealni činili Kim i Kanye, kao njegovi prijatelji, ali i ikone stila. Upravo slavljenjem ljubavi i prijateljstva Rousteing nam želi prikazati novu ideju Balmaina. Ono što zamjeramo je nevjerojatna količina Photoshopa na tijelu od Kim, koja na pokojim slikama izgleda više kao model nego li žena s jako velikim oblinama.

Sviđa li vam se prva fotka?

Kim Kanye Balmain
Kim & Kanye za Balmain