Kim Kardashian i Kanye West osvanuli na naslovnici Voguea

| Fashion |

Kim Kardashian i Kanye West osvanuli na naslovnici Voguea
Kimye na naslovnici Voguea

Jedan od najpopularnijih parova današnjice napokon je dobio svoju naslovnicu američkog Voguea. Naime, već se mjesecima tračalo o tome kako Kim Kardashian žarko želi biti na naslovnici američkog Voguea u vjenčanici, no glasine su često opovrgavane, iako nikad sasvim direktno. Posljednje o čemu se pričalo je to da Anna Wintour nikako ne želi reality kraljicu na naslovnici svog časopisa, dok je Grace Coddington razbuktala maštu komentarom kako je ipak sve moguće.

Danas je službeno izašla naslovnica za travanj, koja prikazuje Kim i Kanyeta u zagrljaju, a u prvi plan (osim vjenčanice) dolazi i veliki zaručnički prsten. Kim na naslovnici nosi bijelu Lanvin vjenčanicu, a naslovnicu prati i jednako "vjenčani" editorijal u kojem se pojavljuje i njihovo dijete, mala North.

Dok ne izađu prve fotke iz editorijala, ekipa iz Voguea je izdala i behind the scenes "Bound 2" video sa snimanja za kojeg vjerujemo da će oduševiti Kimye fanove.

Očekivano, komentari su već sada podijeljeni, a prava bujica negativnih/pozitivnih komentara nastala je na Twitteru. No koliko god se naslovnica fashionistima sviđala ili ne, najbitnije je da se o tome jako puno priča.

Bound 2 behind the scenes