Kendall Jenner postaje Victoria's Secret anđelica?

| Fashion |

Kendall Jenner
Kendall Jenner

 Brend Victoria's Secret jučer je održao party kako bi proslavio objavljivanje nove knjige fotografa Russella Jamesa, prigodnog naziva - Angel. Knjiga sadrži gole i polu-gole portrete mnogih poznatih anđelica Victoria's Secreta uključujući Karlie Kloss, Candice Swanepoel i Adrianu Limu. Knjiga će biti dostupna u prodaji u Listopadu.

Event je održan u galeriji u New Yorku kao dio tjedna mode koji se trenutno tamo održava i sadržavao je uokvirene slike iz knjige, uključujući veliku fotografiju Kendall Jenner.

Kendall Jenner
Kendall Jenner

 

Kendall je posjetila event poput mnogih sadašnjih i bivših modela Victoria's Secreta, a samo neka od imena su Karolina Kurkova, Erin Heatherton i Elsa Hosk.

Kendall još uvijek nije anđelica, ali tijekom intervjua sa Cosmopolitanom u ožujku 2013. godine, izjavila je kako bi joj šetnja pistama Victoria's Secreta bila ostvarenje svih manekenskih snova!

Kendall Jenner
Kendall Jenner

Prema glasnogovornicima Victoria's Secreta, brend trenutačno ne radi s Kendall, iako će casting za sljedeću reviju početi u Studenome. Sudeći prema statusu top modela kojeg Kendall već sada ima, njezinoj masivnoj popularnosti, njenoj jasnoj želji da surađuje s brendom i činjenicom da je uključena u ovu važnu ekshibiciju - čini se da bi ubrzo mogla prošetati pistom sa svojim vlastitim anđeoskim krilima.