Kendall Jenner iznenadila izgledom na London Fashion Weeku

| Fashion |

 

Instagram/ @kendalljenner

London Fashion Week okupio je brojne poznate modele, a najveću pažnju pokupila je atraktivna Kendall Jenner koja se prvi put pojavila kao plavuša.

Ovo je prva revija poznate američke manekenke u ovoj sezoni s obzirom na to da se nije prošetala na nedavnom New York Fashion Weeku.

Ljubitelji mode iznenadili su se vidjevši Jenner kao plavušu, ali su prokomentirali kako uspješna 23-godišnjakinja odlično nosi i ovu boju kose. Mnogi su pomislili kako je samo stavila periku, ali manekenka je poslije revije na Instagramu pokazala kako je zaista promijenila boju kose.

U nedavnom intervjuu za Elle, Jenner je pričala kako premašuje probleme s anksioznošću zbog revija.

"Znala sam biti jako nervozna tijekom modnih revija. Kada se šetate pistom, samo razmišljate o tome kako ćete hodati pravo i samo ste fokusirani na to. To je posebno slučaj sa mnom jer se dodatno unervozim kada prepoznam ljude u publici. Pokušavala sam se nekako izolirati i sada mi je to uredu. Ustvari sada volim znati tko je u publici i nekako uvijek provirim prije revije tko sjedi u prvim redovima", ispričala je Jenner.

S Kendall pistom se prošetala i Bella Hadid koja također ima plavu kosu u posljednje vrijeme. Tu su bile i Gigi Hadid te Irina Shayk.

Instagram/ @kendalljenner