Keira, Scarlett, Rooney i Mia gotovo neprepoznatljive

| Fashion |

Četiri glumice na naslovnici W magazina

Glumačka transformacije uvijek su zanimljive, a kada se radi o četiri gotovo najtraženije mlade hollywoodske glumice onda je cijela priča još zanimljivija. Scarlett Johansson, Keira Knightley, Mia Wasikowska i Rooney Mara krase čak četiri odvojene naslovnice specijalnog, studenskog izdanja W magazina koji slavi 40 rođendan. Fotografirao ih je popularni Steven Klein koji je fotografirao i jučer prezentiranu Chanelovu kampanju s Brad Pittom u glavnoj ulozi.

Keira Knightley sasvim neprepoznatljiva
Keira Knightley

Svaka od ove četiri senzacionalne glumice stilizirana je u komade iz tekućih kolekcija svjetskih modnih autoriteta za jesen/zimu 2012/13, a zamišljene su tako da predstavljaju zadnja četiri desetljeća. Rooney Mara predstavnica je '70-ih godina, a odjevena je u Prada i veliki Albertus Swanepoel šešir, Mia Wasikowska u Balenciaginom zmijskom printu žena je '80-ih, Scarlett Johansson predstavlja malo mračniji glam punk '90-ih u crnoj Dolce & Gabbana haljini dok je neprepoznatljiva Keira Knightley simbol novog tisućljeća u čemu drugom doli Chanelu.

Sve su četiri djevojke s neobičnim i netipičnim frizurama i bojama kose gotovo neprepoznatljive, ali modno vrlo zanimljive.