Katy Perry zaštitno je lice blagdanske kampanje H&M-a

| Fashion |

Katy Perry za H&M
Katy Perry za H&M

Pop pjevačica Katy Perry glavna je zvijezda nove printane i televizijske kampanje H&M-ove blagdanske kolekcije za 2015. godinu. Kolekcija se očekuje u studenome, a Katy je već snimila i TV spotove i fotografije za kampanju. Pod režiserskom palicom velikog Jonasa Akerlunda (koji je snimao spotove za Lady Gagu i Beyonce) i ispred objektiva Daniela Jacksona ovo je jedna od kampanja koju svakako jedva čekamo vidjeti!

"H&M je bio jedan od dućana u kojem sam počela razvijati svoj osobni stil. Tijekom svih ovih godina obožavala sam uklapati H&M-ove komade u svoju garderobu. Jedan od razloga zašto volim blagdane je upravo činjenica da se mogu obući istovremeno ugodno i slatko, a H&M za to nudi izvrsne opcije - i za svaki budžet.", kaže Katy Perry o nadolazećem projektu. 

Prošle je sezone zvijezda "Holiday" kampanje bila Lady Gaga, a ove je godine još jedna otkačena zvijezda zasjala u njihovih reklamama. Očito švedski modni high-street brend voli pop zvijezde posebnog stila i pozitivne energije. Jedva čekamo blagdane!