Kaput za koji postoji lista čekanja?

| Fashion |

Izgleda da liste čekanje nisu više rezervirane samo za ekskluzivne kreacije i dodatke slavnih modnih kuća, već i za "obične" high sreet trgovine. Naime u ponudi britanskog modnog lanca Marks&Spencer našao se kaput za kojim su poludjele sve ljubiteljice mode. Ovaj predimenzionarani kaput muškog kroja rasprodan je prije nego što je uopće uspio doći na police prodavaonica, a kako je i dalje velika potražnja za ovim zimskim odjevnim predmetom stvorila se lista čekanja za kupnju ovog naizgled jednostavnog kaputa.

Istina je da nas modni časopisi već od veljače upozoravaju da će se ove zime nositi predimenzionirani kaputi i to baš u ružičastoj boji kakve u ponudi ima modna kuća Celine, ali i Zara, Gap, Topshop i mnogi drugi. Vjerovatno je relativno niska cijena ovog kaputa (85 funti, odnosno 762 kune) nagnala brojne fashionistice da rezerviraju svoj it komad jer je činjenica da se žene sve više okreću high street brandovima zbog previsokih cijena pojedinih modnih dizajnera. 

Bilo kako bilo, prodaja ovog kaputa svakako će pripomoći financijskom oporavku Marks&Spencera koji je prošle godine zabilježio veliki pad prodaje. Nismo sigurni hoće li se ovaj odjevni komad naći na domaćim policama Marks&Spencera te kolika će biti njegova popularnost među domaćim obožavateljicama mode, ali ćemo svakako provjeriti!