Kaput koji visi u ormarima svih blogerica

| Fashion |

Instagram / @constantly_k

Kaput od umjetnog krzna kojega sve blogerice jednostavno obožavaju, a i mi ga želimo. Ovu sezonu već smo svjedočili kaputima od umjetnog krzna te možemo sa sigurnošću zaključiti kako je umjetno krzno na radaru svih modnih znalaca ove zime.

Sve više blogerice počinje pokazivati svoje zimske kapute na Instagram profilima. Postoji jedan kojega posebno vole, a izgleda kao bunda koje su bake nekada nosile. Ovaj model očito je poseban po mnogočemu kada je prirastao za srce tako velikom broju svjetski poznatih blogerica.

Instagram / @aylin_koenig

Na prvu smo se uplašili, ali pomnijim istraživanjem odgonetnuli smo da se ipak radi o umjetnom, a ne pravom krznu. A ono smo saznali čak i bolju stvar. Riječ je o kaputu high-street brenda & Other Stories, koji ne košta stotine i stotine dolara kao slični kaputu marki luksuzne mode.

Instagram / @hannastefansson

Kao što i sami možete vidjeti, ovaj kaput od umjetnog krzna na kraju nemam nikakvu poveznicu s onom bundom od bake i ne izgleda zastarjelo i dosadno. Baš naprotiv! U casual kombinaciji s trapericama, tenisicama i beretkom čak izgleda i najbolje.

Instagram / @emelie.wikstrom

Cijena kaputa od umjetnog krzna & Other Stories je 195 eura.