Kapa koja je postala neočekivana zvijezda sezone

| Fashion |

Instagram / @dansvogue

Podrijetlo joj je skriveno u vojsci , odnosno marincima, iako ova kapa svoj pravi modni trijumf živi izvan klasičnog mornarskog printa.

Postala je pravi pariški modni dodatak, ali isto tako preplavila je i ulice svih drugih gradova. S nama je već godinama, i tek kad pomislimo da je nestala, ona se opet vraća u velikom stilu. Pravi je klasik koji bi svatko trebao posjedovati u svom ormaru, a ove sezone ponovno ćemo je nositi.  

Blogerice i Instagram zvijezde već su je nabavile, ali osim na njima ove mornarske kape moguće je pronaći i na modnim pistama najnovijih kolekcija, kao i na bezbrojnim slikama uličnog stila koji nas uvijek inspirira. Neodoljivo nas vraća u razdoblje 70-ih godine koje su svakako u trendu.

Instagram / @itziaraguilera

Ove jeseni pronalazimo ih kako u low budget varijantama, tako i u onim skupim i luksuznim, međutim njihova bit je uvijek ista. Kada je riječ o materijalima, možete odabrati od jednostavnih i jednobojnih tkanina ili vune, do onih od kože, lakirane kože, pa čak i trapera. Dajte mašti na volju i budite svoji i vjerni svom osobnom stilu.

Instagram / @dansvogue

Poznata blogerica i poslovna žena, Chiara Ferragni, u proteklih nekoliko tjedana nosila je čak tri varijante ove kape.

Instagram / @chiaraferragni

Sada sigurno znate da ove jeseni morate zamijeniti svoje uobičajene šešire i kape s ovom mornarskom kapom koja će na neočekivan način nadopuniti vašu odjevnu kombinaciju. Ove sezone vidjeli smo je od modnih pista pa sve do Instagrama.