Kao suknjica, ali i bolje: 6 sexy skortova za vježbanje

| Fashion |

Kao suknjica, ali i bolje: 6 sexy skortova za vježbanje

Skortovi su povratak u modu doživjeli sa Zarinim jednostavnim crnim modelom koji je postao ultimativni must have komad prošloga ljeta. Ova pomama i dalje traje, a u međuvremenu se izdalo još mnogo skortova u raznim bojama i s uzorcima. Izgleda da ovaj trend nije izbjegao ni vježbanje, iako je jednako tako mogao među ljubiteljice vježbanja doći i preko tenisa.

Obožavate li suknjice, skort je prava stvar za vas. U njemu ćete se osjećati jednako ugodno kao u hlačama, a izgledat ćete kao da nosite suknjicu. Naravno, skortovi od materijala koji dišu su najbolji izbor, no jednako dobro će poslužiti i najklasičniji pamuk.

Danas smo skortove pronašli u ponudi brenda Athleta. Athleta je dio GAP-ove korporacije, a fokusirani su na izradu visokokvalitetne odjeće za vježbanje. Njihov asortiman je vrlo raznovrstan, a cijenom su pristupačniji od velikih sportskih brendova.

U našoj galeriji pogledajte 6 seksi skortova za vježbanje. Pored svakoga je navedena njihova cijena, a možete ih naručiti preko Athletina online shopa.

Kao suknjica, ali i bolje: 6 sexy skortova za vježbanje
Athleta