Kampanja suradnje H&M-a i Maison Martina Margiele

| Fashion |

H&M-ove suradnje s poznatim svjetskim dizajnerima oduvijek su zauzimale ogroman interes javnosti. Nakon suradnje s dizajnerima poput Karla Lagerfelda, Victora&Rolfa, Matthew Williamsona, Versacea, Marnija, Lanvina i Stelle McCartney, H&M surađuje s Maison Martin Margielom. Zahvaljujući blogerici Ivelini jedna fotografija crvene haljine do sada je ugledala svijetlo dana, a sada konačno imamo prilike vidjeti i cijelu kampanju. Iako je H&M nije pustio službeno, svojim putevima preko Tumblra našla je put do javnosti.

I video i foto kampanju je snimila režiserka i fotografkinja Sam Taylor Wood. Za sada smo došli samo do fotografija kampanje, no i to je dovoljno da vidimo kako će ovo definitivno biti najavangardnija suradnja H&M-a do sada. Ono što smo očekivali, kako nam se čini smo i dobili, neobični oblici i konstrukcija, volumen i maskulinizirane linije. Kampanja je snimljena na ulicama Pariza što joj daje onaj poseban modni štih.

Maison Martin Margiela za H&M

"Rad s tako anarhističnom kućom kao što je Martin Margiela i to uz bok high-street marci je izazov koji je kroz kreativnost tima postao zabavan i ludi projekt" izjavila je Taylor Wood za WWD. "Željela sam stvoriti atmosferu koja je tiha i mirna i uhvatiti modele kampanje u njihovim vlastitim emotivnim i fizičkim prostorima za razmišljanje. Cijeli jedan svijet udaljen od uzavrele atmosfere uobičajene urbane buke."

Suradnja Margiela i H&M-a kojoj je se izuzetno radujemo dolazi u dućane 11. studenog, a video kampanja počinje s emitiranje 8. studenog, iako ne sumnjamo da ćemo je na internetu ipak vidjeti malo ranije.

Maison Martin Margiela za H&M