Kakvi će se modeli naočala nositi na proljeće i ljeto?

| Fashion |

Kim Kardashian

Nakon duge, hladne i tmurne zime svi jedva iščekujemo dolazak proljeća. Radujemo se dužim i sunčanijim danima, šetnjama u prirodi, ispijanju kava na osunčanim terasama kafića i svim ostalim čarima godišnjeg doba u kojemu se priroda budi. Neizostavan modni detalj svakog proljetnog i ljetnog outfita jesu sunčane naočale. Sunčane naočale upotpune svaku modnu kombinaciju no to im nije jedina svrha. Osim što su sastavni dio outfita, kada dođe toplije vrijeme, one su i prijeko potrebne za zdravlje naših očiju jer nas štite od štetnih uv zraka sunca. U nastavku Vam donosimo tri modela naočala koje će biti popularne ovog proljeća i ljeta.


1. Naočale s lancem
Okvir, boja, oblik i uzorak ove sezone nisu toliko bitni jer u nosi se sve no ono što je bitno jest lanac za naočale. Lanac za naočale je efektan dodatak koji može biti i koristan. Umjesto da ih držimo na glavi lanac nam daje mogućnost da nam naočale sigurno vise oko vrata.

Gucci


2. "Futurističke naočale"
Novost u modnom svijetu jest trend nošenja futurističkih naočala. Futurističke naočale su naočale napravljene iz jednog dijela, obično velikih okvira koje šalju mladenačku poruku. One također odišu i modernošću. Nošenje takvih modela naočala popularizirala je Kim Kardashian, a sada ih možemo vidjeti na mnogim poznatim damama. Futuristički model naočala je za one s odvažnijim modnim izričajem.

Versace


3. Uzorak kornjačevine
Ono što je definitivni hit kada se dotaknemo naočala jest uzorak kornjačevine. Uzorak kornjačevine mogli bismo reći da je svojevrstan klasik i da ne izlazi iz mode tako lako. Uzorak kornjačevine odiše elegancijom i stilom.

Bottega Veneta