Kakve se cipele nose ovog proljeća

| Fashion |

Kakve cipele ćemo nositi ovog proljeća?

Nakon hladne zime koja je ove godine zaista dugo trajala, prve zrake sunca su nas obasjale. Iako je kalendarski već odavno stiglo proljeće klimatološki je i dalje trajala zima. Niske temperature, kiša, ponekad čak i snijeg nisu nam dozvoljavale nošenje proljetne obuće. Budući da je toplo vrijeme napokon stiglo možemo se izuti iz čizama i uskočiti u najljepše proljetne odnosno ljetne modele cipela. Mi smo sumirali ovosezonske trendove u svijetu cipela, a u nastavku možete pročitati kakve će se to cipele nositi ovog proljeća odnosno ljeta.
1. Mokasinke
Ovog proljeća možda i najpopularniji model cipela jesu mokasinke poglavito one robusne odnosno chunky verzija istih.

Prada


2. Tenisice
Tenisice su izrazito popularna obuća ove sezone. Bile one grandpa look-a ili pak visoke tenisice poput Nikeovog Air Jordan modela.

Nike, New Balance

3. Dad sandals
Chanel je prošle godine lansirao vrlo zanimljive sandale dad look-a. Upravo one nalik na popularan Chanelov model su it obuća koju možete pronaći u raznim high street trgovinama poput Zare ili Manga.

Chanel

4. Sandale s debelim đonom
Najnošeniji model cipela poglavito ljeti su sandale i natikače. Ovog ljeta nose se sandale, natikače i japanke s debelim đonom poput onih koje su se nosili 90-tih godina prošlog stoljeća.

Zara

5. Kitten potpetice
Kitten potpetica jest visina štikle koja je in ovog proljeća i ljeta. Osim što su jako cute njihova no.1 prednost jest što su izrazito udobne za nošenje.

YSL

6. Klompe

Nakon dugog niza godina u modu su se vratile klompe, u kombinaciji drva i kože.

Mango