Kakve će se potpetice nositi ovog proljeća

| Fashion |

Ove sezone nosi se kitten heals

Sjećate li se kada ste zadnji put obuli cipele na visoku potpeticu? Ni mi isto. Pandemija koronavirusa izula nas je iz predivne obuće na visoku potpeticu. S obzirom na to da najviše vremena provodimo u tenisicama ili papučama naša stopala su se u potpunosti odvikla od nošenja štikli.
Budući da dolazi proljeće i da se nadamo kako će se pandemija smiriti te kako ćemo moći uskočiti u nešto elegantnije cipele, a mi smo za Vas izdvojili najljepše cipele na potpeticu.
Pregledavajući trendove za ovo proljeće primijetili smo kako je upravo kitten potpetica najpopularnija ovog proljeća. Kitten potpetica jest mala i tanka potpetica, visine svega par centimetara. Iako je godinama bila out, mislimo kako se upravo zbog pandemije koronavirusa vratila u modu. Budući da je pandemija nametnula trend udobnosti u svijetu odjeće i obuće taj je trend pokucao i na vrata potpetica. Kitten potpetica vrlo je udobna pa zbog toga cijeli dan možemo provesti u njoj i hodati uokolo, a ujedno se osječati elegantno i fashion

Mi smo za Vas izdvojili nekoliko cipela upravo na kitten potpeticu, koje možete pronaći u našoj galeriji.