Kako vam se sviđa najpoželjnija torbica iz Zarine trenutne ponude

| Fashion |

It Zarina torbica

Svake nove sezone jedna Zarina torbica postane it komad koji svaka ljubiteljica mode želi imati u svojim rukama. No primijetili smo kako je ove sezone najtraženija torbica ona koja je bila it komad i u Zarinoj zimskoj kolekciji.
Mala kožna torbica s krokodilskim uzorkom i chunky lancem vrlo je trendi komad stoga se ne čudimo kako je baš ona zauzela tron i postala najtraženiji komad.

Zara

Zimsku verziju torbice mogli smo pronaći u bijeloj, crnoj i smeđoj boji dok je ljetna verzija nešto šarenija. Osim bijele u Zarinom asortimanu postoje i hit boje ovog proljeća to jest boja lavande, svijetlo plava i zelena boja.

Zara

Torbica se prodaje po cijeni od 199,90 kuna. Torbicu je vrlo lako kombinirati uz razne modne kombinacije i baš zato će se kupnja ove torbice višestruko isplatiti. Zarina torbica jednako dobro se slaže uz trenirku kao i uz haljine odnosno štikle i tenisice.

Zara

Sve nam se čini kako ova Zarina torbica sa chunky lancem neće uskoro izaći iz mode te da će modni tron, još koju sezonu, biti njezin.

Zara