Kako uložiti u božićnu odjeću koja nadilazi trendove?

| Fashion |

Za neke od nas sezona božićnih domjenaka, u istoj mjeri kao i ona ljetnih vjenčanja, može biti onaj trenutak u godini u kojem zaboravimo biti što pažljiviji sa svojim odabirom te imamo tendenciju uputiti se u kupovinu u zadnjoj kako bi pronašli nešto za zabavu što najvjerojatnije nikada više nećemo obući.

Ako vam ovo zvuči poznato, ponovno razmislite o ulaganju teško zarađenog novca u trendovske komade.

Opredijelite se za kupnju komada za koje znate da će nadići trendove i na koje se ponovno možete osloniti svakog prosinca.

Od baršuna do šljokica, ovo je pet klasičnih komada za božićne zabave koji će uvijek biti u modi.

Bilo što baršunasto

Bilo da se radi o 60-ima, 90-ima ili sada, baršun u za vrijeme blagdana je uvijek u stilu. Baršun je svečana tkanina na koju se možete osloniti kako biste izgledali spremni za zabavu i koja nikada neće datirati.

Ako gradite ormar za božićne zabave za sva vremena, predlažemo vam da uložite u prekrasnu baršunastu haljinu u zelenoj ili crvenoj boji za dodatni svečani dodir  ili se okrenite modnim dodatcima izrađenim od baršuna. Baršunasta torba ili cipele momentalno će oplemeniti ležerniji ansambl i učiniti ga pogodnim za zabavu.

Instagram/@tamara

Šljokice svih vrsta

Nitko ne može poreći privlačnost sjaja tijekom sezone slavlja, šljokice će uvijek odgovarati božićnim zabavama. One su još jedan jednostavan način da više dnevnih izgleda pretvorite u one večernje. Isprobajte traperice s blistavim blazerom, a za velike događaje opredijelite se za outfit koji je od glave do pete ispunjen šljokicama.

Instagram/@morganstewart

LBD

Mala crna haljina vjerojatno je komad koji je već dio vaše garderobe, a tu ju čini još boljom investicijom za sva razdoblja. Ona je klasični predmet  koji dolazi u svim oblicima i stilovima.

No, ako želite onu LBD koja će vam poslužiti iz sezone u sezonu, predlažemo vam da budete jednostavni i kupite jednostavnu slip haljinu, strappy ili body modele.

Instagram/@camilacoelho

Odijelo

Još jedan klasični komad garderobe koji će vam dobro poslužiti tijekom cijele godine, a možete ga nositi iznova i iznova, je odijelo. Ovo je dvodijelni, siguran način da izgledate nonšalantno šik, bez obzira na prigodu.

Ako posebno ulažete za svečanu sezonu, ne bojte se zabaviti s materijalima, baršun i saten će dobro poslužiti.

Instagram/@tamara

Strappy sandale

Kada je riječ o obući, postoji jedan par cipela za koje možete biti sigurni da će pasati s gotovo svim lookovima su strappy sandale koje nikada ne izlaze iz mode. 

Instagram/@jimmychoo