Kako se odjenuti u proljeće kada je vrijeme veoma promjenjivo

| Fashion |

Trendi proljetni outfiti

Proljeće je poznato po bipolarnom vremenu. U jednom trenutku pada kiša dok nam se u drugom trenutku smiješi sunce. Budući da je, u proljeće, vrlo izazovno pogoditi kako se primjereno obući za proljetno vrijeme nenadanih pljuskova, vrućina preko dana i prohladnih noći, mi smo vam odlučili donijeti inspiraciju za vrlo fashion proljetne outfite. Zapamtite, slojevito odijevanje je ključ dobrog proljetnog outfita!

Trendi outfit za proljeće

Možda i najtrendi outfit ove sezone idealan je za proljetne dane. Budući da temperature u proljetne dane mogu dosegnuti i 30 stupnjeva te budući da su topovi jedan od trenutno najpopularnijih modnih komada, što možete pročitati ovdje, upravo su topići idealna okosnica proljetnog outfita. Top kombinirajte uz baggy traperice visokog struka, a kada ste u hladu ili kada navečer temperature padnu uz sebe imajte oversized sako koji će vas ugrijati. Kombinaciju upotpunite trendi mokasinkama, a želite i ipak biti nešto sređeniji onda neka vaš odabir padne na kitten potpetice.

Trendi outfit za proljeće

Odjevni predmet koji je kao stvoren za proljeće jest maksi haljina. Maksi haljina odličan je izbor posebice ako je lepršava jer vam u njoj preko dana neće biti vruće. Još jedna velika prednost maksi haljine je što ju je vrlo lagano kombinirati. Nama je maksi haljina odlična u kombinaciji s chunky bajkerskim čizmama i traper jaknom.

Trendi outfit za proljeće

Kožna jakna neizostavan je odjevni predmet u svakom ormaru, a s obzirom na to da je vrlo kratak period u godini možemo nositi, proljeće je idealno vrijeme da se ne skidamo iz kožne jakne. Ove sezone nose se oversized kožne jakne, ali najveći hit ovog proljeća jest oversized kožna jakna nalik na sako. Basic kombinacija s trendi komadima pružit će vam vrlo fashion outfit. Bijeli oversized t- shirt u kombinaciji s kožnom jaknom to jest sakoom i trendi tajicama koje se šire pri dnu i imaju prorez ili tajce nalik na jahačke tajice bit će pun pogodak. Ovu kombinaciju možete začiniti vrlo popularnim dad tenisicama.