Kako se Jelena Rozga snašla u ulozi modela?

| Fashion |

Jelena Rozga za Liu Joåç

Legendarni talijanski brand Liu Jo omiljeni je izbor svih ljubiteljica sofisticirane mode pa pri odabiru svojih zaštitnih lica posebnu pažnju pridaje tome da njihove izabranice utjelovljuju profinjen i ženstven duh branda. U Hrvatskoj je ta čast pripala Jeleni Rozgi, koja je tim povodom snimila promotivne fotografije i dokazala da se svojim umijećem poziranja može mjeriti sa svjetskim top-modelima.

Jelena Rozga za Liu Joåç
Jelena Rozga za Liu Joåç

Mjesto snimanja bio je zagrebački hotel Esplanade, u čijem je luksuznom prostoru fotograf Goran Čižmešija snimio fotografije u lookbook stilu, dok su fotografije u street styleu, koji je Goranova specijalnost, nastale na ulicama oko ove poznate zagrebačke lokacije. Za Jeleninu šminku je zaslužan Saša Joković, a za frizuru zagrebački salon Opium. Jelena je nosila odjeću i modne dodatke iz nove kolekcije koja obuhvaća casual i trendy komade, ali i profinjene večernje kombinacije.

Jelena Rozga za Liu Joåç
Jelena Rozga za Liu Joåç

Nova kolekcija za jesen zimu donosi sofisticirano praktičan look idealan za modernu ženu koja je istovremeno romantična i svjesna svoje privlačnosti, ali i slobodnog nesputanog duha. Elegantan i savršeno uravnotežen stil počiva na autentičnoj eleganciji koja proizlazi iz izvanrednih tonova i brige o detaljima. Posvećena je svim ženama koje vole modu, ali i svoja tijela, budući da kombinira glamur, privlačnost i eleganciju te donosi širok raspon funkcionalnih i udobnih modela. Kroz svoje fashion komade, jeans te accessoare i obuću donosi neodoljive komade za poslovne prilike, ali i slobodno vrijeme. Nove siluete i kombinacije boja predstavljaju mix različitih stilova, ali u skladu s principima ženstvenosti koji koji oduvijek prate Liu Jo žene.

Jelena Rozga za Liu Joåç
Jelena Rozga za Liu Joåç