Kako prepoznati lažnu torbicu na internetu?

| Fashion |

 Osim ako niste stručnjak za luksuzne, dizajnerske komade (blago vama!), vrlo je lako pasti u mrežu preprodavača lažnih modnih kopija. Pogotovo na internetu. Danas donosimo nekoliko trikova i savjeta koji vam mogu pomoći pri sljedećoj kupnji, tako da se više nikad ne nađete s lažnim komadom u rukama!

POGLEDAJTE KOMAD U ŽIVO.

Znanje je moć! Jako je važno da se upoznate s komadom koji kupujete. Nađite ga u trgovini, opipajte ga i dobro proučite. Jednom kada znate kako prava stvar izgleda, biti će vam lakše prepoznati lažnjak.

DETALJNIJE PROMOTRITE ŠIVANJE.

Na ovome se najviše razlikuju originali i lažnjaci. Nejednako ili ukošeno šivani rubovi znak su jako loše izrade - i nikada nisu luksuzni!

BUDITE SUMNJIČAVI OKO CIJENE.

Ponekad se morate voditi onom "ovo je predobro da bi bilo istinito". Istražite koliko komad zaista košta u slobodnoj prodaji. Ako vidite dizajnersku torbicu iz aktualne sezone koja se prodaje po duplo nižoj cijeni, budite uvjereni da nije prava. Ako zvuči predobro da bi bilo istinito, tako vjerojatno i je!

VALENTINO Studded medium leather shoulder bag £1,310.00
VALENTINO Studded medium leather shoulder bag £1,310.00

POGLEDAJTE PODSTAVU.

Lažnjaci nikada iznutra ne izgledaju kao i originali. Ljudi koji kopiraju dizajnerske komade, obično to rade gledajući fotografije. Stoga nijansa ili kvaliteta materijala mogu dosta toga otkriti.

TRAŽITE SERIJSKI BROJ.

Ovo je ključno za dizajnerske torbice! Zatražite serijski broj na uvid prije kupnje. Pogotovo ako kupujete online! 

5 dizajnerskih torbica koje NIKAD neće izaći iz mode
5 dizajnerskih torbica koje NIKAD neće izaći iz mode

PROVJERITE LOGO I METALNE DODATKE.

Lažnjake je na ovome najlakše prepoznati. Svaki brend ima nekoliko unikatnih detalja koji ih identificiraju i razlikuju.

PRONAĐITE STRANICU KOJOJ VJERUJETE

Nemojte pasti na nepoznate preprodavače. Kupujte dizajnerske komade s provjerenih stranica.