Kako postići luksuzan izgled?

| Fashion |

Instagram/@cococuenco

Svaka žena želi izgledati uglađeno i skup u svojoj odjevnoj kombinaciji.

 

Kako bi vaš outfit uvijek izgledao luksuzno važno se pridržavati nekih pravila i ne pretjerivati u svojem izboru.

Od osiguravanja da ste uvijek svježe ispeglani do prilagođavanja i odabira tonova boja, u nastavku možete pročitati savjete kako svoj outfit dovesti do savršenstva.

Neka sve uvijek bude svježe ispeglano

To se možda čini kao nešto što bi rekla vaša majka. Iako svi znamo da je ujutro vrijeme dragocjeno, važno je izdvojiti dodatnih pet minuta kako bi izglačali svoju robu jer ćete tako osvježiti čak i najstarije komade odjeće koji se nalaze u vašem ormaru.

Prilagodite odjeću svome tijelu

Uzimajući dodatna dva dana od kupnje kako bi vaš lokalni krojač prilagodio kupljene komade vašem tijelu može učiniti veliku razliku. Naime, ako skrojite odjeću po svome tijelu završni izgled izgledat će puno uglađenije, kao da je stvoren baš za vas.

Dodajte remen kako bi naglasili oblik tijela

Svi u svome ormaru posjedujemo odlične komade koji jednostavno ne čine ništa za liniju našeg tijela. Oversized komadi čine nas većima nego što jesmo pa je važno u takvim slučajevima dodati neki zanimljivi remen koji je naglasiti struk, ali i imati ulogu modnog dodatke.

Dodajte zlatnu notu

Postoji samo nešto o strukturalnim, pozlaćenim modnim dodacima. Bilo da je to torba ili nakit ili oboje, oni će podići svaku modnu kombinaciju te čete zbog toga izgledati kao da ste izašli sa stranica časopisa.

Obucite se u tonovima  boja, poput svih bijelih ili svih crnih odjevnih komada

Odijevanje u jednom tonu od glave do pete pruža poseban šarm i luksuzni osjećaj. Naravno, ako je ispravno izvedeno.

Pobrinite se da su vam torbice uvijek ulaštene i čiste

Upotrijebite sredstvo za čišćenje stakla na lakiranoj koži ili mirisni losion za tijelo na svim ostalim kožama kako bi vaše torbice izgledale potpuno novo.  Prilikom skladištenja torbice ponovno napunite vrećicama kako bi zadržale svoj oblik te ih pospremite u dust bagove kako ne bi promijenile boju i skupljale prašinu.

Ljepota je bitna

Isfenirana i oprana kosa te šminka oplemenjuju svaki izgled.

Slojevitost oblačenja

Skrojena jakna je tajno oružje. Ona uzdiže traper, polira lepršave haljine,a kada je elegantno prebačena preko ramena i najležerniju outfit čini zaokruženim.

Traper

Apsolutno obožavamo traperice. Samo je važno uvijek  pripaziti da dodate ubojite potpetice i držite klasičnih silueta.

Kupujte  bezvremenske komade

Usredotočite se na kupnju klasičnih komada  poput kaputa u camel boj, crnih moto kožnih jakni i klasičnih plavih traper jakni. Svaki put kada posegnete za nekim od njih, nećete požaliti.

Uskladite torbe i cipele

Ako ste u nedoumici, držanje modnih dodataka u istoj paleti boja osigurat će vaš izgled promišljeno do najsitnijeg detalja.

Izbjegavajte previše uzoraka

Uzorci su najlakši način da pretjerate. Ono što će vam se svidjeti jedne sezone postat će vam odbojno sljedeće. Zato se držite klasičnih uzoraka poput prugica i točkica te izbjegavajte trendi komade koji, ponekad, znaju izgledati neukusno.