Kako nositi traperice s visokim strukom

| Fashion |

Instagram / @morganelay

Traperice s visokim strukom postale su odjevni predmet bez kojeg više ne možemo. Nosimo ih cijelo vrijeme, svaki dan i u svim trenutcima.

Traperice s visokom strukom možete pronaći posvuda. Pravi su hit i dostupne su u gotovo svim trgovinama s odjećom, a s polica brzinski nestaju. Možete ih nositi tijekom dana, večeri, u uredu, ljeti i zimi. Jednako često ih prolazimo u susjedstvu kao i na utjecajnim modnim blogerima. Veoma su jednostavne za kombiniranje jer laskaju ženskoj figuri tijela, a uz vintage duh traperice s viskom strukom su bezvremenski odjevni komad.

Dobra vijest je da dolaze u različitim modelima jeans materijala te se prilagođavaju svim stilovima. Visoki struk možete pronaći na slim trapericama, ravnom rezu, boyfriend trapericama, cropped trapericama, itd. Ali isto tako dostupne su i u svim bojama.

Jednom kad ih kupite, ipak ćete trebati naučiti kako im se prilagoditi i kako ih nositi.

Instagram / @adenorah

Ono što volimo na trapericama s visokim strukom je njihova moć da naglase struk i stanje cijelu siluetu. Automatski će vam produžiti noge bez obzira nosili ih sa starim trapericama ili visokom potpeticom.

Zbog svog retro efekta, mama traperice su na prvom mjestu ljestvice onih najpoželjnijih. Ravni visoko strukirani kroj možete nositi na apsolutno sve što trenutno imate u svom ormaru.

Instagram / @adenorah

Također, možete se odlučiti i za tanje traperice koje će vam dati romantičan izgled ako ih spojite s bijelom majicom od čipke.

Za ležeran izgled odlučiti se na rastrgane traperice ili one koje su odrezane i rasparene na gležnjevima. A za proljeće i ljeto idealne su bijele traperice koje ćete iskombinirati na jednostavan topić i tenisice.

Instagram / @chiaraferrangi