Kako nositi kupaći kostim kao top?

| Fashion |

Kako nositi kupaći kostim kao top?
Ovo ljeto nosite najdraži badić i kao top!

Sigurni smo da ćete ovo ljeto posjetiti neki festival, izlaziti u beach barove ili u klubove na plaži, a svi znamo koliko to razuzdano može završiti! Ako nemate kupaći kostim nerijetko ćete uletjeti u odjeći u obližnji bazen ili u more, pa je najbolja opcija nositi ga za svaki slučaj!

Možda vam se čini neobičnim, no kupaći kostim itekako možete isfurati kao top i izgledati vrlo stylish. Naravno, najbitnije je odabrati dobar kroj, print i materijal, jer će sve što izgleda iole jeftino (sjajna plastika, napadno kamenje...) u kombinaciji za van izgledati vrlo nategnuto - kao da nešto baš ne štima.

Kako nositi kupaći kostim kao top?

Najlakše je kombinirati jednodijelne kupaće kostime s mnogobrojnim izrezima, no želite li kombinirati baš top, on će morati biti produžen ispod košarica. Jednodijelne kupaće kostime kombinirajte s lepršavim kratkim hlačicama i mini suknjama. Možete ga nositi i na uske traperice, no riskirate da će vam se previše ocrtavati na stražnjici.

Kako nositi kupaći kostim kao top?

Top kupaćeg kostima idealan je za kombiniranje uz kratke hlače visoka struka, minice, suknje visoka struka, bermude, tregerice... Pritom sugeriramo da sve ima viši struk jer na zaista niski struk kombinacija može djelovati vulgarno.

Kako nositi kupaći kostim kao top?

Kačkani kupači kostimi, koji su ujedno hit ljeta, izgledat će super na asimetrične komade, dok će za dan biti izvrstan i vrsno zavezan sarong. Za kraj je ostao nezamjenjivi bikini, koji možete isfurati ispod prozirnih haljina (uskih i širokih) ili ispod tunika gdje se neće vidjeti, no bit će ovdje ako ga zatrebate.

Kako nositi kupaći kostim kao top?