Revolucija bisera- kako ih nositi ove jeseni?

| Fashion |

Biseri, kako kažu - ženini najbolji prijatelji (uz dijamante), doživljavaju revoluciju u modi i više ni malo ne nalikuju na one kakve je Audrey Hepburn nosila u kultnom filmu „Doručak kod Tiffanija“.

Kako nositi bisere ove jeseni

Modni brend Miu Miu u svojoj novoj jesenskoj kolekciji bisere stavlja na sandale, Chanel njima ukrašava naočale i torbice, dok Gucci bisere koristi kao dodatak na petama njihovih poznatih cipela „Peyton loafers“. Uz njih i ostale modne kuće te dizajneri kreću u eksperimentaciju s biserima i igraju se s njima na razne načine. Mnoge poznate osobe, predvodnice mode, već nose haljine i topove načinjene isključivo od bisera, torbice ukrašene biserima, naočale od bisera... Znači li to da tradicionalna funkcija bisera polako izumire?

Chanel biseri

Gucci "Peyton loafers" s biserima

Stilistica Micaela Erlanger, koja između mnogih, odijeva i poznate ličnosti kao što su Lupita Nyong'o i Jared Leto, govori da najnoviji trend s biserima nije fokusiran na promijeni bisera kakve poznajemo, već jednostavno na drugačijoj interpretaciji. Biseri su bili spajalica raznih komada odjeće godinama, ali najnoviji modni trendovi pokazuju da više ne služe samo kao modni dodatak, već su spremni postati zasebni modni komad.

Kako nositi bisere ove jeseni