Kako nositi bijele tenisice?

| Fashion |

Bijele tenisice mogu se kombinirati sa svime, a kako bi izbjegli uobičajen i pomalo dosadan izgled, donosimo vam najbolje kombinacije uz bijele tenisice.

Ako postoji taj jedan par cipela koji svi imamo i kojeg se nikada nećemo riješiti, mora da pričamo o bijelim tenisicama. Doduše vjerojatno i vaš par bijelih tenisica već izgleda pomalo sivo, ali nije ni čudo jer ih želimo nositi svaki dan. Osim što su vjerojatno najudobniji par cipela koji posjedujete, bijele tenisice su i prava modna poslastica. S lakoćom se prilagođavaju svakoj modnoj kombinaciji i svakom modnom stilu.

Instagram / @babiolesdezoe

Bijele tenisice uz traperice i kožnu jaknu pravi su klasik. No, što kažete na bijele tenisice u kombinaciji sa širokim brašnastim hlačama? Apsolutno trendovska kombinacija. Ustručavate li se kombinirati tenisice uz ženstveniju maxi haljinu? Donosimo vam galeriju s najboljom inspiracijom kako kombinirati bijele tenisice u modne kombinacije koje su sve samo ne dosadne.

Instagram / @emilisindlev

U svestranost bijelih tenisica uvjerite se na primjeru onih koji modu najbolje poznaju, a to su blogerice i utjecanje osobe modne industrije.