Kako napokon pronaći savršen par traperica

| Fashion |

Kako napokon pronaći savršen par traperica
Kako napokon pronaći savršen par traperica

 Od svih kupovina, jedino nam možda bikini shopping stvara veću nervozu od traženja savršenog para traperica. Toliko je stvari na koje moramo obratiti pažnju - kroj, dužina, nijansa trapera, pozicija džepova, niski ili visoki struk,... Odabrali smo 3 trenutno najpopularnija modela traperica koja ćete, uz pomoć naših savjeta, odmah ludo zavoljeti. Zaboravite na oblik tijela ili veličinu, radije se fokusirajte na to koje traperice volite i želite te se bacite u potragu za savršenim parom koji će zadovoljiti baš sve vaše "traper" želje!

BOYFRIEND JEANS

Kod "boyfriend" traperica važno je odabrati model koji je, bez obzira na stil, na vama dovoljno uzak da ne izgleda kao da vam je 3 broja prevelik. Birajte nogavice ravnijeg kroja, ali da su uže oko guze i bedara te nešto šire na struku. Mali džepovi nikako nisu dobra opcija za djevojke s oblinama. Također, nogavice na boyfriend trapericama uvijek će izgledati bolje ako su zavrnute (ako ste niži možda ćete ih trebati zavrnuti i nekoliko puta).

MiH Jeans Phoebe Boyfriend Jeans With All Over Rips ($463)
MiH Jeans Phoebe Boyfriend Jeans With All Over Rips ($463)

SKINNY JEANS

Zapamtite: uske traperice visokog struka izdužuju noge! Brendovi u zadnje vrijeme sve skinny traperice uglavnom dizajniraju kraćih ("cropped") nogavica pa ako ste nešto viši mogli biste imati problema s pronalaskom para koji je na vama dovoljno dugačak. Traperice povišenog struka ("mid-rise") univerzalno dobro stoje svakoj građi tijela, a što se tiče džepova uvijek vrijedi isto pravilo - što veći džepovi to vaša stražnjica izgleda veće. 

Jack Wills Fernham Mid Rise Superskinny Jeans €69.72
Jack Wills Fernham Mid Rise Superskinny Jeans €69.72

TRAPEZICE

Za razliku od nekih standardnih pravila koja vrijede za skinny ili boyfriend traperice, trapezice jednostavno morate probati da vidite stoje li vam dobro. Ovisno o vašoj visini ili bolje rečeno dužini nogu, krojevi će itekako varirati. Obratite pažnju na mjesto gdje se traperice šire u trapez - primjerice ako imate duže natkoljenice ili kraće listove, jako je važno na kojem se dijelu traperice počinju širiti. Ovaj model bi se uvijek trebao širiti oko koljena na niže. Ako su vam još uvijek uske do koljena te se počinju širiti tek od listova na niže, onda to nije par za vas! Tamni traper možete nositi kroz cijelu godinu, a u proljetnoj i ljetnoj sezoni bijele trapez hlače čak će bolje izgledati od svijetlog trapera. Plus: iz iskustva preporučujemo da trapez hlače uvijek nosite uz štikle.

ZARA MID-RISE FLARED JEANS 249.90 Kn
ZARA MID-RISE FLARED JEANS 249.90 Kn