Kako je IK Studio Ivice Klarića zamislio "modne" blagdane?

| Fashion |

IK Studio

Pred sam kraj godine IK Studio nam predstavlja novu image kampanju, jednostavnu, sofisticiranu i elegantnu, kakav je zapravo i IK Studio muškarac. Kampanja predstavlja presjek must have komada iz posljednje kolekcije Ivice Klarića, idealnih za ovo blagdansko razdoblje. Zaštitno lice kampanje je mladi Alex Trbojević  iz agencije Sonic Models, a kampanja je nastala u produkciji  Belizara Valića, koji potpisuje i fotografiju.

IK Studio

Nove image fotografije definiraju i potvrđuju sve odlike brenda, kao što su dobra konstrukcija, najfinije tkanine i do savršenstva dovedena izrada, što je najuočljivije u odijelima  koja su Klarićev svojevrsni trademark. Malim intervencijama u stylingu vizuala postignut je raspon od viktorijanskog gentlemana, preko američkog yuppia, pa sve do playboya iz St.Tropeza, što zapravo simbolizira univerzalnost, ali ne i uniformiranost Klarićeve odjeće i njezin već postignut status moderne klasike.

IK Studio

„U ovoj kampanji izdvojeni su određeni modeli koje svaki muškarac mora imati u svom ormaru. Radi se o klasičnim komadima kao što su fina košulja, prsluk, sako, kaput, hlače koji dizajnerskim potpisom dobivaju jednu sofisticiranost i elegantnost.  Moderna klasika idealna za ovo blagdansko razdoblje prepuno zabave, izlazaka, božićnih domjenaka i proslava, te divnih kućnih druženja“, objašnjava Ivica Klarić.

IK Studio

Više od 10 godina Ivica Klarić oduševljava javnost svojim iznimnim kolekcijama i kampanjama iz sezone u sezonu. Kreirajući i muške i ženske modele postajao je sve jača i zapaženija karika u hrvatskom modnom lancu. Zadnjih sezona okrenuo se kreiranju i izradi isključivo muških kolekcija te ga vrlo često nazivaju kraljem hrvatske muške mode. Poznat je po svojoj visokoj estetici, besprijekornom kroju te fenomenalnoj izradi po mjeri.  Modeli koje prikazuje u najnovijoj kampanji dolaze iz njegove tri linije - poslovne IK linije za ozbiljnog muškarca, casual linije te IK STUDIO young. U prvom planu su modeli koji se temelje na nepresušnoj engleskoj klasici, Ivičinom najdražem stilskom razdoblju.

IK Studio