Kako izgledati stylish u samo 3 koraka

| Fashion |

Kako izgledati stylish u samo 3 koraka
Kako izgledati stylish u samo 3 koraka

 Izgledati chic i stylish nekada je bilo rezervirano samo za najbogatije i one privilegirane žene na svijetu - ali sada, srećom za sve nas, stil je nešto što je dostupno svakome i na čemu svaka od nas može poraditi. Poput mnogih drugih stvari koje su se promijenile otkako je Interneta, osobni stil je sada i službeno demokratiziran!

Jako se trudimo donijeti vam jednostavne, prihvatljive i realne stilske savjete koje ćete brzo i lako prihvatiti i uklopiti u svoj stil. Da budemo iskreni, nije moglo biti lakše od ova 3 jednostavna koraka do dobrog stila - koje svaka od nas može pratiti i postići stylish look o kojem sanjamo! 

1. KADA STE U SUMNJI, DRŽITE SE ONE "MANJE JE VIŠE"

Najjednostavnije rečeno: manje je više. Izbjegnite "gužvu" tako da primjerice sa sebe maknete komad nakita ili nekog drugog modnog dodatka prije nego izađete iz kuće ili pazite na to da ne nosite više od dvije različite boje. Jednostavni, elegantni lookovi često izgledaju najviše stylish! 

Uniqlo, Tibi, Costume National
Uniqlo, Tibi, Costume National

2. NAUČITE (I PRIHVATITE!) MODELE I KROJEVE KOJI ODGOVARAJU VAŠOJ GRAĐI TIJELA

Od svih stvari koje mogu ženu učiniti "loše obučenom", loše krojena ili neodgovarajuća odjeća daleko je na vrhu popisa! To je toliko važan faktor u svemu da gotovo i nije važno što nosite, dokle god odgovara vašem tijelu. Birajte krojeve koji naglašavaju ono najbolje na vama, a skrivaju nedostatke. Neka odjeća laska vašoj figuri. 

ASOS, Dolce&Gabbana, Finery London, Topshop
ASOS, Dolce&Gabbana, Finery London, Topshop

3. DODAJTE TREĆI KOMAD 

Pod trećim komadom podrazumijevamo: jaknu, šal, kapu, šešir ili neki drugi statement modni dodatak koji će vaš look pretvoriti u poseban. Većina stylish žena oslanja se na treći komad kako bi stalno smišljale stylish outfite i po stoji jako dobar razlog za to - svaki look izgleda puno sređenije kad mu se doda neki ekstra komad! 

Alexander Wang, J Crew, AYR
Alexander Wang, J Crew, AYR