Kako izgleda kolekcija Peter Pilotta za Target?

| Fashion |

Peter Pilotto za Target

Od kada je američki high street lanac dućana Target najavio suradnju s modnom markom Peter Pilotto iza koje stoje dizajneri Peter Pilotto i njegov partner Christopher de Vos, a koja je poznata po savršenim printevima, američki mediji i fashionisti s nestrpljenjem očekuju prve fotografije.

Peter Pilotto za Target
Peter Pilotto za Target

S obzirom da kolekcija kreće 9. veljače u prodaju, izašao je i look book s fotografijama cijele kolekcije. Kolekcija je upravo ono što smo od nje očekivali - Pilotto printevi u ljetnoj, pomalo surferskoj varijanti čine primjerke iz ove savršene kolekcije poželjnim u našim ormarima. Ono što je najbolje, gotovo svi komadi u kolekciji, osim jedne haljine koja je 450 kuna, koštaju ispod 350 kuna. Kolekcija se osim haljina sastoji od odličnih kompletića, hlačica, košulja, suknji, majica, torba, cipela, kupaćih kostima  pa čak i naočala.

Peter Pilotto za Target
Peter Pilotto za Target

Ono što je dobro u cijeloj priči je da ćemo si i mi Europljanke moći pruštiti nešto iz ove dizajnerske šarene kolekcije jer će se većim djelom prodavati na Net-a-porter stranici. Loša strana? Neki od najboljih komada ipak će se prodavati samo ekskluzivno u Target dućanima diljem SAD-a ili pak na Targetovim online stranicama. Komad za kojim ćemo najviše žaliti je ovaj predivan plavo-crno-bijeli color block sako...

Peter Pilotto za Target
Peter Pilotto za Target