Kad se spoji moda i sport: vježbajte sa stilom u novim Nike tenisicama

| Fashion |

Maria Sharapova za Nike
Maria Sharapova za Nike

Tražite nove chic sportske tenisice za vježbanje u kojem ćete izgledati stylish dok vježbate? Nike je napokon mislio i na vas!

Nike i pariška kuća Colette ujedinili su snage i stvorili dva para novih novcatih modela tenisica - NikeCourt Zoom Vapor 9 Tour x Colette i  NikeCourt Tennis Classic x Colette. Modeli su ekskluzivno napravljeni za Mariu Sharapovu koja se priprema za nadolazeći French Open.

Nike x Collete
Nike x Colette

Držali su se klasičnih Colette plavih tonova i printeva, te napravili tenisice koje će izgledati jednako savršeno i na terenu i izvan njega. Ili u našem slučaju: u teretani i izvan nje. Već nam je na prvi pogled jasno da se ove tenisice savršeno uklapaju u sportski "teretana" look, ali će izgledati fenomenalno i uz par dobrih traperica za vikend šetnju u prirodi. 

Tenisice bi trebale stići u prodaju ovog tjedna, a Nike je ovime još jednom dokazao zašto je vodeći na svjetskom sportskom tržištu. Ovi modeli savršen su odabir za sve djevojke koje žele izgledati chic i moderno čak i dok vježbaju - a tek njihove performanse....

Obožavamo nove Nike tenisice!
Obožavamo nove Nike tenisice!