Kabanice koje će nam uljepšati jesen

| Fashion |

Mauro Massarotto je predstavio ekskluzivnu suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA.

Massarotto i njegov tim su nas iznenadili novom suradnjom nakon što je ovog proljeća Sheriff & Cherry predstavio svoju prvu kolekciju odjeće i kupaćih kostima. I doista, nije trebalo dugo čekati. Ove jeseni Sheriff & Cherry nam predstavlja zanimljivu suradnju s legendarnim danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej.

I upravo u trenutku kad se spremamo se za kišnu jesen, iz Sheriff & Cherry radionice dolaze četiri modela kabanica i dva modela kišnog šeširića, izrađeni od nepropusnog materijala u posebnoj, tradicionalnoj ELKA tehnici krojenja i povezivanja materijala.

Kišni šeširić Woody s duboko nakošenim obodom i dvije kišne kabanice – pončo koji je zbog svog kroja i dobio naziv Sherlock, te duga klasična kabanica u veselim bojama Ernest – karakterizira kombinacija boja i suvremen, moderan stil kojim Massarotto istovremeno ne odstupa od osnovnog DNK-a brenda ELKA. Nakon ovoga doista više nitko nema izgovora kazati kako zbog vremenskih (ne)prilike nije dobra prigoda za odjenuti Sheriff & Cherry.

Oba modela kabanica, i Ernest i Sherlock, kao i šeširić Woody dolaze u dvije varijante. Kišni pončo Sherlock Navy dolazi u plavoj i bijeloj kombinaciji s prepoznatljivim Sheriff motivima otisnutim na leđima i s lijeve i desne strane te u kombinaciji raznih „olimpijskih“ boja tzv Sherlock Olimpic. Kišni pončo Sherlock izrađen je u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini.

Kišna kabanica Ernest Neon dolazi u neon žutoj varijanti s otisnutim reflektirajućim Sheriffovskim motivima na leđima i oba rukava, te model Ernest Olimpic u kombinaciji „olimpijskih“ boja. Model Ernest dolazi u svim veličinama. Kišni šeširić Woody, u jednoj univerzalnoj (tzv. one size) veličini dolazi u Neon žutoj opciji te u kombinaciji Olimpic boja.