Just Cavalli ljeto vidi na plažama Ibize

| Fashion |

Za kampanju proljeće/ljeto 2014Just Cavalli ponovno je odabrao temu "Ljubavne revolucije" koju su koristili i na prošlogodišnjim fotografijama. Kao stilist kampanje odabran je Véronique Didry, a fotograf Giampaolo Sgura koji je snimio kampanju postaje sve zaposleniji. Naime, nedavno je snimio kampanje i za Emporio Armani i Dolce & Gabbanu.

Just Cavalli Spring/Summer 2014
Just Cavalli Spring/Summer 2014

Lokacija snimanja bila je na Ibizi, a set je zamišljen tako da asocira na hedonizam i na krajolik s umjetničkog festivala "Burning Man" koji je održan u pustinji Nevade. Kako bi se još više dobio dojam slobodnog duha, na fotografijama se vidi plamteća instalacija riječi LOVE (ljubav), iz Cavallija su to nazvali "himnom snage ljubavi".

Just Cavalli Spring/Summer 2014
Just Cavalli Spring/Summer 2014

Na modelima Emily DiDonato, Samantha Gradoville, Mariano Ontanon i Adrian Cardoso možemo vidjeti cijelu paletu odjeće u jarkim bojama, među njima i novi nadolazeći trend trodimenzionalnih cvjetnih printeva u crvenoj, žutoj, tirkiznoj i zelenoj boji. U našoj galeriji pogledajte fotografije, a u nastavku pogledajte i video kampanje.

Just Cavalli proljeće/ljeto 2014