J.Lo je proglašena modnom ikonom 2019. godine

| Fashion |

Instagram/ @jlo

Jennifer Lopez oduvijek je znala kako oduzeti dah na crvenom tepihu, a zahvaljujući njenim neprikosnovenim odjevnim kombinacijama bit će joj dodijeljena CFDA nagrada modne ikone 2019. godine.

Vijeće američkih modnih dizajnera (CFDA) podijelilo je ovu informaciju na Instagramu, otkrivajući kako će J.Lo ova veoma poželjna nagrada biti uručena u lipnju ove godine. Time će pjevačica i glumica stati rame uz rame s Naomi Campbell, Rihannom i Beyonce koje su ranije dobitnice CFDA nagrade.

Instagram/ @jlo

"Jennifer Lopez koristi odjeću izražavajući samopouzdanje i snagu. I dizajneri i fanovi se raduju njenim modnim izborima", rekla je direktorica CFDA vijeća Diane von Fürstenberg.

Instagram/ @jlo

Od nezaboravnog pojavljivanja u zelenoj Versace haljini 2001. godine na Grammy-u, J.Lo nije prestala oduševljavati svojim kombinacijama. Ona je surađivala s raznim dizajnerima, od Toma Forda, Zuhaira Murada i Balmaina koji potpisuju njena brojna pojavljivanja na crvenim tepisima proteklih godina.

Instagram/ @jlo

Dodjela ovogodišnjih CFDA nagrada bit će održana u Brooklyn muzeju 3. lipnja. Dizajneri koji su nominirani za prestižnu nagradu su Brandon Maxwell, Marc Jacobs, Rosie Assoulin, Kate i Laura Mulleavy, Virgil Abloh i Kerby Jean-Raymond.

Instagram/ @jlo