Jesu li skinny odnosno uske traperice izašle iz mode

| Fashion |

Jesu li skinny traperice out?

Moda se ciklički mijenja, a trendovi dolaze i odlaze. Ono što je definitivno vječno u modi jest traper. Traper možemo pronaći u raznim oblicima od suknja, jakni, haljina, kombinezona, ali ipak, većini nas, najdraži komad od trapera jesu hlače odnosno traperice.
Kroj i boja traperica kroz desetljeća su se mijenjale. Skoro svake sezone popularan je neki drugi kroj traperica, a ponekad je svjetliji traper moderniji od tamnijeg i obrnuto. Nekada su se nosile trapezice odnosno široke traperice zatim je nastupila era skinny jeans-a odnosno uskih traperica čija je popularnost splasnula boyfriend krojem i mom jeans trapericama.
Najhot pitanje u svijetu mode, trenutno je, jesu li skinny traperice out? Mnogi dizajneri, poznavatelji mode i fashion influenceri pokušali su dati odgovor na to pitanje.
Skinny traperice svoj modni vrhunac dosegle su prije par sezona odnosno prije otprilike pet godina. Tada je nošenje bilo kakvog drugog modela traperica bilo nezamislivo. Danas je u trendu totalna suprotnost jer nose se vrlo široke traperice odnosno wide full length traperice odnosno baggy i oversized traperice.

Wide full length traperice su in

Pratite li modu i uživate li u modnim trendovima vaš odabir pasti će na široke traperice no to ne znači kako su skinny traperice u potpunosti out. Skinny jeans jedan je od klasičnih krojeva koji će sigurno ponovno postati trendi.
Dizajneri i modni znalci nisu se uspjeli složiti oko odgovora na pitanje je li skinny jeans out ili ne. Neki tvrde kako su uske traperice pogotovo one koje završavaju iznad gležnja demode dok drugi tvrde da to nije istina i kako se ove sezone nose svi modeli traperica i trapez i mom jeans i full length, ali i oni skinny modela.
No bilo kako bilo trebate nositi ono u čemu se najbolje osjećate bez obzira je li to u trendu ili ne.