Jesu li ovo nove hit tenisice? Prvi pogled na Kanyetove Adidas "Yeezy 750 Boost"

| Fashion |

Jesu li ovo nove hit tenisice? Prvi pogled na Kanyetove Adidas

Kanye West možda nije imao uspjeha s vlastitom linijom koju je prikazivao u Parizu, no nije odustao od mode. Dapače, njegove Nike Air Yeezy tenisice bile su veliki uspjeh, posebno verzija "Red October" koja se razgrabila u vrlo kratkom roku i dan danas ostaje neprežaljena kod velikog broja fanova. Međutim, Kanye ima novi as u rukavu, a to je kolaboracija s Adidasom koja je najavila i nove tenisice. Dosad su fanovi bili u neprestanoj potrazi za prvim vizualom tenisice, a nedavno su i prvi puta procurile u javnost, no kada ih je i Kanye obukao za Pre-Grammy's brunch, znali smo da je to to - imamo novi model.

Nove Kanyetove tenisice su Adidas Yeezy 750 Boost i dolaze u kombinaciji materijala i dva tona sive boje. Na prvi pogled nalikuju na Air Yeezy model radi visine, preklopna čička i naizgled slična đona, no u stvari su zaokret prema avangardi i jedan odmak od mainstreama. Kanyetov novi dizajn djeluje luksuzno i ima estetiku Ricka Owensa, čije čizme i tenisice i sam rado nosi. Na prvu, mnogi fanovi su reagirali negativno na novu Kanyetovu estetiku koja je sada manje urbana i više "fashion", no s kvalitetnijim slikama vidimo i najsitnije (neupadljive) detalje na tenisicama koje ih zaista čine fantastičnima. Ovo nije tenisica za tipičnog momka, već za nekog tko ima hrabre modne odabire i zna nositi avangardnu modu.

Međutim, izgleda da je priča još bolja! Navodno izlazi i drugi colorway tenisice, točnije crveni, za kojega vjerujemo da će biti još više neodoljiv od sivoga, a uz to trebao bi izaći i još jedan model tenisica. Adidas Yeezy YZY Boost tenisice još nisu puštene u javnost, no Kanyetova revija na NYFW-u se ionako opako bliži.

Tenisice u prodaju dolaze ubrzo nakon revije (koja bi se trebala održati 12. veljače u New Yorku), a kako saznajemo, cijena će biti 350 američkih dolara.

Jesu li ovo nove hit tenisice? Prvi pogled na Kanyetove Adidas
Adidas Yeezy 750 Boost na Kanyetu i Kim fantastična u Balmainu