Jeste li znali da Zara u svojoj ponudi ima i donje rublje - zaista je predivno i veoma kvalitetno

| Fashion |

Zara

Svaka žena u svome ormaru mora imati lijepo donje rublje. Ne zbog nikoga već zbog sebe jer lijepo donje rublje daje posebno samopouzdanje svakoj ženi. U seksi donjem rublju svaka se žena osjeća zavodljivo i privlačno.

Zara

Vrlo je teško pronaći grudnjak koji savršeno pristaje grudima ili pak gaćice koje su istodobno seksi i udobne. Svi znamo već dobro poznate destinacije za kupovinu donjeg rublja poput Palmers-a, Women Secret-a ili H&M-a no Zarina kolekcija donjeg rublja zaista nas je oduševila.

Zara

Kolekcija odiše elegancijom, seksepilom i ženstvenošću. Ono što nas je posebno oduševilo jesu materijali od kojih je kolekcija donjeg rublja napravljena. Svila i kvalitetna čipka su materijali koji prevladavaju kolekcijom.

Zara

Osim predivnih gaćica i grudnjaka možete pronaći i prekrasne spavačice. Iako možda većina spava u širokim, neuglednim majicama jer su vrlo udobne za spavanje ipak bi bilo poželjno, u ormaru, imati jednu lijepu spavaćicu za posebne prilike.

Zara
Zara

Zara nam do sada nije bila na popisu dućana u koje idemo kupovati donje rublje no od sada će postati možda i prva postaja prilikom kupovine lijepog, kvalitetnog i udobnog donjeg rublja.

Zara