Jeste li Chloe djevojka?

| Fashion |

Kažu da ili ste Chloe djevojka ili niste jer za nositi Chloe morate imati malo drugačiji stil, a ako ste do sada voljeli Chloe, voljeti ćete ga i dalje. Treća kolekcija Clare Waight Keller definitivno je šarmantna i u stilu koji ova modna kuća njeguje godinama. Clare je na čelu ovo modne kuće naslijedila Hannah MacGibbon prošle godine i iako su se mnogi bojali kako će se snaći, nastavila je s već uhodanom pričom.

Chloe proljeće/ljeto 2013

Stoga ne čudi što je Chloe kolekcija za proljeće/ljeto 2013 u standardnim pastelnim bojama s bijelim primjesama. Oblici i siluete također su čisti i jednostavni, a kako je to očito u trendu, glavna inspiracija proizlazi iz samih početaka ove modne marke i doba njene osnivačice Gaby Aghion.

No, Waight Keller imala je itekako dobar razlog inspiraciju pronaći u prošlosti svoje kompanije jer upravo ove godine Chloe slavi svoju 60-u godišnjicu velikom retrospektivnom izložbom.

Bermuda hlače, oversized tunike, suknje i haljine na faldice te nabori i volani glavna su nit vodilja cijele kolekcije. Volani su ponovo pronašli svoj put do ramena i vrata i cijelu su kolekciju učinili veselom i plesnom. Ako ste se pitali gdje su nestale baby doll djevojke, one su također tu, u Chloe kolekciji za sljedeće proljeće/ljeto, a svoje mjesto su u ovoj jednostavnoj i čistoj kolekciji pronašli i cvjetni motivi te boja senfa.  

Ako i pomislite da s ovom kolekcijom ipak nešto ne valja i da nema ono nešto, ponovo vas podsjećamo na početak priče – ili ste Chloe djevojka ili niste.