Jessica Alba u KENZOxH&M kolekciji

| Fashion |


Jessica Alba u KENZOxH&M kolekciji

Od svih modnih suradnja u cijelom modnom svijetu, moramo priznati da su H&M-ove dizajnerske kolekcije uvijek najiščekivanije. Ove sezone na red je došao Kenzo i napokon što smo ovo ljeto dobili neki uvid u kolekciju i nekoliko lookova u kampanji u kojoj su se umjesto modela pojavili influenseri poput vizažistice Isamaye Ffrench, glazbenika Oko Ebomboa, aktivistice Amy Sall i pjesnikinje/DJ-ice Juliane Huxtable i nakon što je pušteno par modela u javnost, sada je jednu od haljina prošetala i neke poznata osoba.

KENZOxH&M haljinai

Prekrasna glumica Jessica Alba tijekom Paris Fashion Weeka primjećena je u svilenoj haljini iz ove ekskluzivne KENZOxHM kolekcije koja će biti dostupna od 3. studenog u H&M trgovini u Centru Cvjetni. Cijena ove haljine biti će 999,00 kuna. 

Sa nekoliko dostupnih informacija i fotografija koje marketing H&M-a pušta svakih malo van, jasno nam je kako će i ova suradnja biti veliki hit!

Od rukavica na kojima piše “Kenzo” i “Paris” pa sve do čizama tigrastih prugica i rozog kožnog kaputa te predivnih haljina s cvjetnim uzorkom Kenzo i H&M ponovno će stvoriti redove ispred dućana na dan lansiranja kolekcije...