Jesenske kombinacije u Konceptichu za NJU i NJEGA

| Fashion |

Konceptich

Multibrand showroom Konceptich, u Zavojnoj 8 u Zagrebu te na online shopu www.konceptich.com, obogatio je ponudu komadima iz najnovije G-Star RAW kolekcije. Odabrati možete između nekoliko modela G-Star RAW traperica za nju i njega te haljina, košulja, T-shirta, vesti i toplih zimskih jakni. Traperice imaju status odjevnog artikla koji je danas moguće kombinirati gotovo uza sve i u svakoj prigodi. U Konceptichu predlažu da G-Star traperice kombinirate s komadima brandova Superdry i Anthony Miles.

Kominacija za njega

On može G-Star RAW traperice kombinirati s udobnim kožnatim cipelama iz britanske radionice cipela Anthonyja Milesa s karakternim šarenim potplatima te toplom i trendi zimskom jaknom branda Superdry.

G-Star RAW muške traperice, 1049,00 kn, Superdry jakna, 1359,00 kn, Anthony Miles cipele 1279,00 kn

Kombinacija za nju

Ni pripadnice ljepšeg spola nisu zaboravljene kada je u pitanju brand Anthony Miles koji svoje divne cipele proizvodi i za njih. A kako bi im doista bilo toplo u jesenskim i zimskim danima, Konceptich, uz G-Star RAW traperice, preporučuje odjenuti Superdry toplu bijelu vestu sa zimskim motivima.

Osim ova tri branda, Konceptich u ponudi ima još 11 poznatih svjetskih brandova kao što su Imperial, Miss Miss, Please, Loft1, Altramarea, Canonica 63, Fenz, Francesco Milano, Pretti Bijoux, Gabs i Dancing monkey.

G-Star RAW traperice, 1049,00 kn, Superdry džemper, 599,00 kn, Anthony Miles cipele 1299,00 kn