Jelena Veljača u Ecco shape modelima i ove jeseni prava je modna inspiracija

| Fashion |

Sve što vam treba ove jeseni su ECCO Shape modeli, koji imaju kultni status, ponajviše zahvaljujući izuzetnoj udobnosti tijekom cijelog dana.

ECCO Shape modeli ujedinjuju vrhunske materijale i moderne tehnologije a kao rezultat donose ultimativnu jesensku obuću. Jelena Veljača, poznata po svom istančanom stilu, kao ambasadorica danskog brenda ECCO, donosi inspiraciju za nove modne trendove.

Bez obzira na stajling ili prigodu, od vječnog jeansa do lepršavih haljina, ECCO Shape modeli čine savršen dodatak svakoj odjevnoj kombinaciji.

Jelena otkriva šarm ECCO Shape kolekcije te predstavlja svoje favorite koji uz trendi izgled pružaju i cjelodnevnu udobnost. ECCO Shape kolekcija omogućava svakoj ženi da bude urbana modna inspiracija.

ECCO je jedan od vodećih svjetskih brendova za cipele koji kombinira prepoznatljiv skandinavski stil i udobnost.

Uspjeh ovog brenda izgrađen je na proizvodima sa sjajnim pristajanjem i kožama najveće kvalitete. ECCO posjeduje i upravlja svakim aspektom lanca vrijednosti od vlastitih štavionica do maloprodajnih dućana. Proizvodi ECCO brenda prodaju se u 90 država, s preko 2,200 ECCO trgovina i više od 14,000 prodajnih mjesta.

ECCO je kompanija koja je u obiteljskom vlasništvu, osnovana u Danskoj 1963. i zapošljava više od 21,000 ljudi širom svijeta.