Jelena Perčin izgleda sjajno u kampanji mladih dizajnerica

| Fashion |

Jelena Perčin

Povodom nadolazećeg Cro A Porter-a, koji će se održati od 23. do 26.10., u prostoru Zagrebačkog Velesajma, snimljena je kampanja dizajnerica Marine Jerant i Manuele Lovrenčić s glumicom Jelenom Perčin u glavnoj ulozi. 

Jelena Perčin
Jelena Perčin

Iako na tržištu djeluju već neko vrijeme u obliku vlastitih modnih brendova modnoj publici na ovosezonskom Cro A Porter-u predstavit će se zajedničkom kolekcijom SKIN4REBELS. Manuela i Marina uključuju u svoju modnu priču dizajnericu nakita Ivanu Tol  koja njihovu modnu priču nadopunjuje nakitom od plexiglasa koji je inspiriran elementima futurizma (clean cut). Nakit zbog svoje hladne forme simbolizira naziv same kolekcije te joj daje dodatnu dinamiku.

Jelena Perčin
Jelena Perčin

Kolekcija je monokromatska, s geomoetrijski razrađenim idejama u kroju sa naglaskom na formu trokuta koji se proteže kao element kroz cijelu kolekciju. Dizajnerice povezuju  na oko nespojive vrste materijala (eko koža, hladna vuna, muslin, odjevni til) radi postizanja snažnih formi i fluidnosti s pročišćenim minimalističkim siluetama. Koža u kolekciji simbolizira snagu, moć, odvažnost i nedostupnost, hladna vuna eleganciju, glamur i postojanost, muslin predstavlja lepršavost, fluidnost, prikrivenu dostupnost, dok til predstavlja transparentnost, seksepil i izazov. Za sjajne fotografije je zaslužna Joanna Paciorek, a što vi mislite o ovoj kolekciji mladih dizajnerica?