Jedna od najvećih modnih agencija na svijetu dolazi na Fresh Island Festival

| Fashion |

Next models
Next dolazi na Fresh!

NEXT MODELS je agencija s najmoćnijim modnim menadžmentom koja ima svoje urede u New Yorku, Las Angelesu, Miamiju, Londonu, Parizu i Milanu. Zahvaljujući NEXT MODELS proslavili su se modeli kao što su Abbey Lee, Anja Rubik, Arizona Muse, Jon Kortajarena, Marlon Teixeira, Larry Scott i mnogi drugi. No, NEXT MODELS je poznat i po suradnji s najvećim glazbenim zvijezdama poput Lane Del Rey, Palome Faith, Professorom Green, Pharrellom, A$AP Rockyjem itd... 

Next models
Next traži novo lice upravo na Fresh Islandu

NEXT MODELS inicirao je suradnju s NEW YORKER FRESH ISLAND Festivalom jer ih je oduševio koncept te opuštenost ovog jedinstvenog festivalaNEXT MODELS najavljuje lov na nova lica tijekom NEW YORKER FRESH ISLAND Festivala. Najsretniji će dobiti priliku raditi za agenciju NEXT MODELS diljem svijeta te zablistati u nekom od modnih editoriala prestižnih časopisa poput Elle, i-D, Bazzare, GQ, GQ Style i VIBE.

Next models
Asap Rocky je prošle godine nastupio na Fresh Island Festivalu

NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL otvorit će svoja vrata za sve posjetitelje već 22. srpnja sa Welcome Partyjem u klubu Kalypso. Od 23. do 25. srpnja treće izdanje ovog jedinstvenog internacionalnog festivala odvijati će se na 4 pozornice klubova Papaya i Aquarius uz dnevne after beach i noćne partyje, ekskluzivne Sunset Boat Partyje rezervirane za 24 i 25. srpnja od 17h, VIP Pool Partyju na bazenima hotela Luna 24. srpnja.