Jedinstveno novo lice IMG Models agencije

| Fashion |

Instagram/ @iris.apfel

Svjetski poznata modna ikona Iris Apfel potpisala je ugovor s IMG Models, jednom od najistaknutijih svjetskih agencija za modeling.

Tako se 97-godišnja Iris Apfel pridružila mlađim kolegicama kao što su Kloss, Joan Smalls, Kate Moss, Chrissy Teigen, Bella i Gigi Hadid. No, nema potrebe da se posebno predstavlja jer je mnogi već znaju po kratkoj, bijeloj kosi, ogromnim naočalama i hrpi nakita.

Instagram/ @iris.apfel

Iris Apfel je 2005. godine postala prva živa osoba koja je na izložbi pod nazivom "Rara Avis: Irreverious Iris Apfel" u Muzeju umjetnosti Metropolitan izložila svoju odjeću. Osim toga, snimila je dokumentarac o svom životu koji je 2014. objavljen na Netflixu, a prošle godine objavljena je biografija o njenom životu koju potpisuje Harper Collins.

Instagram/ @iris.apfel

Nedavno je nastupila kao model za Mac Cosmetics, a osim toga je bila zvijezda širenja Voguea u Italiji i postala najstariji model koji je ikada predstavljen na naslovnici časopisa Dazed & Confused. Također, prošle godine je službeno postala najstarija osoba po kojoj je napravljena Barbie lutka.

Instagram/ @iris.apfel

Direktor agencije IMG Models Ivan Bart kaže da je Iris ikona stila s neizmjernim talentom i ističe da je jako sretan što ona dokazuje da su godine samo broj.

Instagram/ @iris.apfel