Jedinih 6 haljina koje vam trebaju za zimu

| Fashion |

TOP 6 haljina koje trebate imati u ormaru ove zime!
TOP 6 haljina koje trebate imati u ormaru ove zime!

 Svaka žena uvijek treba imati razumnu količinu haljina koje može nositi iz sezone u sezonu (čitaj:mala crna haljina), ali danas ćemo se pozabaviti trendi haljinicama koje modni brendovi predlažu za sezonu jesen/zima 2015. 

Neke od ovih modela sigurno već imate u svom ormaru, a neke ćete sigurno dodati - odmah! Od dramatičnih maxi boho haljina pa sve do elegantnih modela bez naramenica, ovih 6 trendi stilova obožavaju sve svjetske (i domaće!) trendseterice i ne vidimo razlog zašto i u vlastitu kolekciju ne biste ubacili koji svježi trendi komad za hladnu sezonu pred nama. U nastavku pročitajte o kojih to 6 haljina pričamo i odaberite svoje favorite!

1. BOHO HALJINA - možda će vas na prvi pogled ovaj trend malo preplašiti, ali samo zamislite kako se Boho stil savršeno uklapa uz vaše omiljene crne kožne gležnjače i bundicu od umjetnog krzna; ova je haljina savršena i za dnevne, ali i za večernje kombinacije!

H&M / Chloe / ZARA
H&M / Chloe / ZARA

2. HALJINE KOJE SE VEŽU OKO VRATA - prvo smo svugdje nailazili na trend bluza/košulja s mašnom oko vrata, a sada se ovaj detalj savršeno prebacio u formu haljine; plus: ovo je kao ugrađen modni dodatak!

Gucci / ZARA
Gucci / ZARA

3. HALJINA RAVNOG KROJA - zbog svoje najveće prednosti - nevjerojatne svestranosti, savršena je kao komad u bilo kojoj sezoni; nama se posebno sviđa u kombinaciji s jednostavnom košuljom!

Mango / Miu Miu / Topshop
Mango / Miu Miu / Topshop

4. HALJINA KOJA OTKRIVA RAMENA - koja žena ne voli priliku da pokaže jedan od najseksi dijelova tijela - ramena?

ASOS / Stella McCartney / ASOS
ASOS / Stella McCartney / ASOS

5. SLIP HALJINA - za večernju kombinaciju nosite ju s razbarušenom kosom i crvenim ružem, a za dnevnu varijantu u kombinaciji s bijelom majicom ispod haljine.

ASOS / Celine / ASOS
ASOS / Celine / ASOS

6. HALJINA BEZ NARAMENICA - vrišti "Kate Moss iz 90-ih" i savršen je komad za večernji izlazak, zar ne?

ASOS / Tibi / ASOS
ASOS / Tibi / ASOS