Jane Fonda donira sav prihod od prodaje svojih trenirki za pomoć u borbi protiv korona virusa

| Fashion |

Kao i mnogi koji su trenutno u samoizolaciji, i glumica Jane Fonda uživa noseći udobnu odjeću.

Na svom Instagramu je objavila fotografiju u sivoj trenirci s natpisom "Fonda". Riječ je o trenirkama koje su trenutno na prodaji i 100 posto neto prihoda će ići za pomoć u borbi protiv klimatskih promjena i korona virusa.

"Svaka kupnja pomoći će u borbi protiv klimatskih promjena i pružiti pomoć našoj industriji i radnicima na koje utječe COVID-19", napisala je u opisu. Fonda je prije tjedan dana prvi put objavila fotografiju u trenirci, a nakon pregršt pozitivnih komentara, uključujući i onaj koji glasi "da ne budem kapitalist, ali ..prodajete li ih ????", Fonda ih je odlučila staviti na prodaju.

Ovo nije prvi put da se Fonda koristi modom za postizanje viših ciljeva. Nedavno je na Twitteru objavile crvene čarape s licem klimatske aktivistice Grete Thunberg, napominjući kako bi ljudi trebali reagirati na klimatske promjene onako kako reagiraju na COVID-19.

Govoreći o krizi COVID-19, prošlog mjeseca Fonda je nosila crvenu maramu Working America oko usta i napisala: „@CDCgov @kamalaharris @speakerpelosi ovo NIJE osobna zaštitna oprema. Marame i šalovi nisu učinkovita zaštita kada su pacijenti sa # COVID19 visoko zarazni. # Zaštitne sestre i spašavaju živote: pojačajte smjernice za zdravstvene djelatnike.