Jako cool majice kultnog umjetnika posvećene ljubavi

| Fashion |

Iako u većem djelu Hrvatska vani pada snijeg, u dućane i online trgovine stigla je proljetna kolekcija. Upravo nam ove proljetne krpice mogu ubrzati čekanje do toplijih temperatura. Tako je proljetna kolekcija stigla i u španjolski Stradivarius, a osim proljetne kolekcije, stigla je i capsule kolekcija inspirirana Valentinovom.

Stradivarius i Keith Haring

Naime, Stradivarius je za ovo Valentinovo napravio suradnju s Keith Haring fondacijom i predstavio capsule kolekciju s 5 unisex artikala koji slave 60. rođendan ovog umjetnika 80-ih godina.

Stradivarius i Keith Haring

Radi se o kolekciji T-shirteva koje krase kultni radovi i uzorci umjetnika poznatog po svojoj porbi protiv AIDS-a, a kojoj je cilj širiti ljubav. Inače, Keith Haring je velika američka graffiti ikona, pop art generacije i street kulture New Yorka 80-ih godina. Umro je jako mlad, u 31. godini od posljedica AIDS-a, a u svojoj karijeri surađivao je s brojnim drugim umjetnicima poput Andya Warhola, Grace Jones, Madonne i Yoko Ono. Njegovi radovi, odnosno uzorci na ovim majicama, svima rođenima 80-ih i ranije su itekako poznati.

Stradivarius i Keith Haring

Artikli će biti dostupni u svim Stradivarius trgovinama u Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.