Izložbom fotografija Loredana Bahorić predstavila novu kolekciju

| Fashion |

Loredana Bahorić, predsatvljanje kolekcije, Velvet

Ovaj je vikend u galeriji Velvet izložbom fotografija Mare Milin predstavljena nova kolekcija „The time of innocence s-s 013“ modne dizajnerice Loredane Bahorić i njenog branda Charlie design. Loredana nas iz sezonu u sezonu uveseljava malim modnim druženjima koji spajaju modu, umjetnost i fotografiju. Kao i svaki put, Charlie design kampanja za tekuću sezonu je pravo umjetničko djelo koje odlično funkcionira kao fotografija na zidu.

Loredana Bahorić i Mare Milin na predstavljanju izložbe Loredana Bahorić i Charlie designa
Loredana Bahorić i Mare Milin

O kampanji koju je snimila Mare Milin već smo pisali, a čini je posebnom što je snimljena u ogledalu, bez pomoći naknadnih obrada fotografije i prikazuje emocije i odnos između dvije žene. Uz fotografije predstavljena je i kolekcija klasične Charlie design avangardne estetike neobičnih struktura od svile, organdija, pamuka i kože, a s obzirom na sezonu i Loredaninu crno-bijelu orijentaciju u potpunosti je bijele boje.

Ovaj jedinstven spoj mode i umjetnosti nisu propustila brojna imena društvenog života poput Mare Milin, Anje Šovagović Despot, Edvina Liverić, Ronalda Braus, Saše šekoranja, Nade Rocco i Ogi Antunac.