Izašao novi broj Acne Papera

| Fashion |

U moru brandova koji svoju popularnost žele postići razmetljivim blogovima i sveprisutnim ''tweet-ovima'' , švedska modna kuća Acne je zadržala visoke umjetničke standarde kao sredstvo razmjene identiteta branda kroz šestomjesečni časopis, Acne Paper. „Za svaki broj tema je od bezvremenske važnosti, odnosno mora biti značajna danas kao što je bila i prije tisuću godina“ naglašava glavni urednik časopisa Thomas Persson.

Tiskan je u većem formatu (nalik časopisu W), na običnom novinskom papiru ali s dramatičnom rasvjetom i raznolikošću tema razlikuje se od svih ostalih časopisa na novinskom štandu.

Dokazujući dugotrajnost ''tijela'' u umjetnosti, trinaesti broj časopisa pokriva velik broj Da Vincijevih crteža i slika flamanskog slikara Rubens-a koji je prikazao deblje žensko tijelo u raznim fazama razodijevanja. Zanimljivih 256 stranica donosi i između ostalog intervju sa poznatom modnom i umjetničkom fotografkinjom Lillian Bassman koja je nedavno preminula.

Ako volite modu, ako volite čitati o umjetnosti, plesu i glazbi ili ako čak samo želite gledati prekrasne fotografije, svakako nabavite novi broj Acne Paper-a.

18.04.2012.

Izvor fotografija: anothersomething.org